Estàs a: Apartaments Costa Brava » Apartaments en Pals

Apartaments Pals

Pals és sense cap dubte un dels pobles medievals més bonics de la Costa Brava. Coneix la completa llista d'apartaments a Pals que Apartmentscostabrava.net té per oferir-te i gaudeix d'uns dies inoblidables recorrent els petits carrers d'aquest monumental conjunt històric. Et transportarà a l'Edat Mitjana!

Les millors vacances
Buscar apartaments disponibles
Localitat:
Adults:
Nens:
Infants:

Recorda que la majoria d'apartaments únicament es poden reservar de dissabte a dissabte.

Arribada:
Sortida:
 

Lloguer apartaments Pals

Pals és una ciutat medieval perfectament conservada. Deixa't portar per l'encant d'aquesta vila i recorre el seu casc històric, on podràs contemplar la magnífica Torre de les Hores, construïda entre els segles XI i XIII i anomenada així per haver estat emprada com a campanar durant el segle XV.

Recorre el barri gòtic i els seus carrers empedrats, arcs, pous, finestres ogivals i balcons de pedra. Aprofita el nostre lloguer d'apartaments a Pals i visita també la muralla de la ciutat que consta de quatre torres quadrades.

Arriba fins al mirador del Pedró, des d'on podràs observar tota la zona, veient fins i tot les illes Medes i el massís del Montgrí.

Deixa't portar per la màgia d'aquesta destinació i a més gaudeix d'un dels nostres còmodes i acollidors apartaments a Pals.

Buscant apartaments disponibles per a les dates indicades...
(Per favor, no tanquis aquesta finestra, pot trigar uns segons)