Estàs a: Apartaments Costa Brava » Apartaments en Sant Pere Pescador

Apartaments Sant Pere Pescador

Sant Pere Pescador és un petit municipi situat al centre del Golf de Roses, la Costa Brava. Coneix la completa llista d'apartaments a Sant Pere Pescador que Apartmentscostabrava.net té per oferir i gaudeix de l'encant i la naturalesa d'aquest tranquil balneari.

Les millors vacances
Buscar apartaments disponibles
Localitat:
Adults:
Nens:
Infants:

Recorda que la majoria d'apartaments únicament es poden reservar de dissabte a dissabte.

Arribada:
Sortida:
 

Lloguer apartaments Sant Pere Pescador

Sant Pere Pescador està a la vora del riu Fluvià, és el que li dóna al sector un paisatge únic. Els nostres apartaments a Sant Pere Pescador et permetran gaudir d'un relaxant i divertit dia de pesca, envoltat d'un entorn natural incomparable.

Aprofita els més de 6 quilòmetres de platja, dunes i sorra fina que aquesta tranquil · la localitat t'ofereix. El nostre servei de lloguer d'apartaments a Sant Pere Pescador et permetrà estar en un emplaçament dins de la ciutat.

Organitza un passeig al Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà, molt a prop del poble. No t'oblidis de provar una deles pomes de la zona! El cultiu d'aquesta fruita ha estat per anys la producció més important d'aquest encantador poble.

Oblida't de l'estrès i la rutina! Lloga un dels nostres acollidors apartaments a Sant Pere Pescador i gaudeix de la natura i la tranquil · litat d'aquesta localitat.

Buscant apartaments disponibles per a les dates indicades...
(Per favor, no tanquis aquesta finestra, pot trigar uns segons)